Perşembe, Kasım 08, 2007

Yanlış Hesap Bağdat’tan Döner ; Wordpress Açılıyor

Hatırlayacaksınız ağustos ayında, bir kişinin, Wordpress üzerindeki 2-3 blogdaki yazılarla ilgili olarak “kişilik hakları” şikayeti yapması üzerine Wordpress Sitesinin tamamı Mahkeme kararıyla (tedbir) erişime kapatılmıştı. 1 kasım 2007'de davanın görülen celsesinde, kapatma kararı sadece ilgili bölümlerin incelenmesi amacıyla kapalı kalması ama sitenin tamamının açılması şeklinde yenilendi.

Haberin detayını burayı tıklayarak okuyabilirsiniz.

3 Comments:

At Perşembe, Kasım 08, 2007 6:05:00 ÖS, Anonymous Adsız Diyor.....

Daha biz Dünyada kendimizi çok duyarız gibi geliyor, bugün duyduğum bir olayı aktarayım apayrı bir şey ama konu ile bağlantılı bazı İllerimizde valiliklerin aldığı karar ile “dikkat ediniz” ÖĞRENCİLERİN internet kafelere girmesi yasakmış. Sebep ? Öğrenciler okuldan kaçıp internete gidiyormuş… Peki çözüm “YASAKLA” olsun bitsin … Peki o öğrenciler şimdi başka sebepler yüzünden okuldan kaçmıyor mu ? İşin aslını biz öğrencilerimize veremediysek; okulun önemini, okumanın önemini anlatamadıysak, okula devamlılığın gerekliliğini açıklayamadıysak ne yapalım şunu yapalım çocuklarımızın Dünya ‘ya olan erişimlerini (buna internet diyoruz) yasaklıyalım olsun bitsin. Unutulan bir şey var bu ülkede bilgisayar klavyesine dokunmamış insanlarımız bulunmakta bu insanlarımız için dürüst, işini hakkıyla yapan internet kafeler büyük bir açığı kapatmakta ama biz ne yapıyoruz ? Aynı xyz.wordpress.com domainini yasaklama imkanımız varken kökten yasaklıyoruz … İşte bizim “çözümden” anladığımız bu…

 
At Cuma, Kasım 09, 2007 6:12:00 ÖÖ, Anonymous Adsız Diyor.....

dogru soyluyor yukardaki arkadas. her ulke internet yapiyor ama yasaklayan bir bizimkiler

 
At Salı, Kasım 13, 2007 12:53:00 ÖS, Anonymous Adsız Diyor.....

Manisada internet kafe işletmekteyim kimse bize sahip çıkmıyor her girişimimiz boş çıkıyor. Adalet ve Kalkınma Partisi.. Sanırım bize yapılan ADALETsizliği Paul Doany nin her İl 'e İlçe 'ye internet evi açıp KALKINMAsını sağlayacağı için görmezden geliyor.

 

Yorum Gönder

<< Ana Sayfa