Çarşamba, Ağustos 22, 2007

WordPress.com Tamamıyla Sansürlendi : Nedeni Yine Adnan Hoca

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen, Adnan Oktar site kapattırmaya devam ediyor. Daha önce Ekşi Sözlüğün tamamını kapattırdığı için tepki alan Adnan Oktar bu sefer de blog sunucusu www.wordpress.com'u kapattırdı.

Haberin devamı için WordPress.com Tamamıyla Sansürlendi : Nedeni Yine Adnan Hoca başlığını tıklayınız.

Etiketler: , , ,

3 Comments:

At Çarşamba, Ağustos 22, 2007 8:39:00 ÖÖ, Anonymous Adsız Diyor.....

Bizde bu kafa oldukça bu tür olayları daha çok yaşayacağız.İşin acı tarafı koskoca wordpress.com'un toptan sansürlenerek tüm dünyayı kendimize güldürmemiz ve alay konusu olmamız ... of Türkiye'm of...

 
At Perşembe, Eylül 06, 2007 4:55:00 ÖS, Anonymous Adsız Diyor.....

Ben sadece eleştirmeyeceğim birde öneride bulunacağım biz kendi kendine karar veremeyen iyiyi kötüyü ayırt edemeyen türk milleti dış etkenlerden özelliklede yabancı sitelerden çoooook etkileniyoruz ya bence bizi yurt duşına bağlayan tüm hatları keselim kendi aramızda takılalım baktık oda olmadı interneti keselim eskiden internetmi vardı dedem anlatırdı yere serecek halı kimseninde malı yokmuş eskiden ne interneti kseslim gitsin bağlantıları .zira türk adaletini meşgul etmeyin adamların site kapatmaktan önemli işleri var.

 
At Salı, Eylül 11, 2007 9:40:00 ÖS, Anonymous Adsız Diyor.....

Sadece türkiye için değil tüm dünyadaki global olan sitelerin uyarıları dikkate alabileceği bir adreste birleşişmesi lazım bu tarz olayların olmasının nedeni internetin tamamen başı boş olarak görülmesidir halbuki bilinçsiz olan hakimlerimiz avukatlar kadar bilinçli olsalardı böyle sorunlar çıkmaz site yöneticileriyle irtibata geçip bu sorun haledilebilirdi.

 

Yorum Gönder

<< Ana Sayfa